Aardbeien

You are here: Home / Aardbeien

Sinds een tiental jaren worden door ons aardbeien geteeld.Contactpagina

Onze aardbeien worden geteeld op zogenaamde stellingen. Door deze stellingen te voorzien van een plastic kapje, komen onze aardbeien niet in aanraking met hagel, regen en andere invloeden die de kwaliteit niet ten goede komen. Hierdoor glanzen onze aardbeien van nature, en zijn ze langer houdbaar!

Wij selecteren onze rassen In eerste instantie op SMAAK. Een aardbei kan nog zo mooi uit zien, of een hoge opbrengst leveren,maar als ze niet smaakt is het toch een slechte aardbei! Door deze methode van het selecteren van rassen kan onze klant rekenen op een aardbei die smaakt.

Omdat wij onze aardbeien zelf telen leveren wij een super vers product, direct aan de consument. Ook dit komt de smaak ten goede. Buiten de aardbeien die in de winkel verkocht worden, wordt de rest van de aardbeien via Fruitveiling Fruitmasters in Geldermalsen verkocht. Deze aardbeien vinden dan via deze weg hun bestemming:  winkel, en uiteindelijk ook consument.

DSC_1029 (2)Hieronder zal de teelt van de aardbei, zoals deze bij ons plaats vindt in woord en beeld worden toegelicht. Zodra het planten van de eerste aardbeien begint zal u hiervan op de hoogte gehouden worden. Daarop volgend zullen alle actualiteiten worden toegevoegd gedurende de rest van het seizoen. Zodat u een kijkje kunt nemen hoe onze heerlijke aardbeien voor u geteeld worden.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
9h - 12h en 13h - 18h

Zaterdag
9h - 16h